Afdeklat vlak

Afdeklat vlak

Betonpaal GEUL - voor schutting 150cm

Betonpaal GEUL - voor schutting 150cm

Betonpaal IJSSEL - voor schutting 180cm

Afmeting: 10x10x280cm

Op voorraad
SKU
THN-A-90023
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Betonpaal - IJSSEL - Tussenpaal
€ 36,00
Betonpaal - IJSSEL - T-model
€ 42,00
Betonpaal - IJSSEL - Eindpaal
€ 42,00
Betonpaal - IJSSEL - Hoekpaal
€ 42,00

Hoogwaardige Betonpaal IJssel met Diamantkop, de perfecte keuze voor een duurzame en stijlvolle betonschutting! Onze paal combineert de robuustheid van beton met de warmte en natuurlijke uitstraling van hout, waardoor een aantrekkelijke en functionele afscheiding ontstaat voor jouw buitenruimte.

Belangrijkste kenmerken:

Duurzaamheid: Onze betonpaal is vervaardigd met hoogwaardig beton, wat zorgt voor een langdurige en stabiele basis voor je betonschutting. Dit betekent minder onderhoud en een langere levensduur.

Stijlvolle Diamantkop: De decoratieve diamantkop voegt een vleugje elegantie toe aan je betonschutting. Het geeft niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar biedt ook extra stevigheid aan de constructie.

Natuurlijke Uitstraling van Hout: Het houten gedeelte van de paal geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je omheining, waardoor een harmonie ontstaat tussen de strakke lijnen van beton en de organische look van hout.

Eenvoudige Installatie: Onze Betonpaal IJssel Diamantkop is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De installatie is eenvoudig en efficiënt, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe betonschutting.

Of je nu op zoek bent naar privacy, veiligheid of gewoon een fraaie omlijsting voor je tuin, onze Betonpaal IJssel Diamantkop is de ideale keuze. Investeer in kwaliteit en esthetiek voor jouw buitenruimte en creëer een omgeving waar je jarenlang van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen en de eerste stap te zetten naar een verfijnde betonschutting.

Afmetingen
Breedte 10
Standaard bijgeleverd
Glijbaan Exclusief
Extras
Garantie 1 jaar